Sognsvann Sommerskiskole 2024 er for kullene:

Barneteam: 2013, 2014, 2015 og 2016 & Ungdomsteam: 2009, 2010, 2011 og 2012

All trening er tilpasset årskull og ferdigheter.

 

Sommerskiskoleuker 2024

Uke 26  Klikk her for å melde på

Uke 33  Klikk her for å melde på

 

Påmelding – vi bruker Rubic

Påmelding gjøres i Rubic. Her må du registrere en ny bruker, hvis du ikke alt har en. Er du bruker av Rubic allerede, bruker du din innlogging for å melde på. Du blir ikke medlem i noen klubb av å registrere en bruker i Rubic.

Ved registrering av ny bruker, la utøver være brukeren.  

Det er et påmeldingsalternativ til hver uke.

 

Pris

Sommerskiskoleuken koster kr 2600,-

Påmeldingen gjelder for hele uken. Prisen inkluderer trening, refleksvest, mat, frukt og drikke. En overraskelse kommer i tillegg 🙂 Vi har godt med rulleski til utlån, om noen har behov.  Merk, vi bruker skate ski. Det er også jr. skate ski vi har til utlån. Vi låner også ut skisko/kombi. Dette har vi noe begrenset av, selv om vi har mye, derfor kan vi ikke garantere dette til alle som spør. De som ønsker å låne utstyr krysser av for dette. 

Betaling

Påmelding er bindende. Merk at denne påmeldingen gir ditt barn plass på sommerskiskolen. Om du ikke betaler med en gang, vil vi med ujevne mellomrom purre opp for betaling. Uken før skiskolen starter, kommer en siste påminnelse. Deretter lukker vi betaling i Rubic og sender faktura via regnskapsbyrå. Et fakturagebyr på kr. 300,- vil tilkomme. 

 

Forsikring

Alle våre trenere er erfarne trenere. Vi som klubb har lang erfaring med å skape gode opplegg og miljø for utøvere i alle aldere.  Alle barn som ikke har fylt 13 år er forsikret gjennom Idrettens barneforsikring. Utøvere som har fylt 13 år, bør ha sin ordinære lisens, om det være seg for ski, løp, fotball eller annet. 

 

Avmelding

Ved avmelding før 1. mai refunderes kr 1200,- etter dette må man medregne full betaling.