Sognsvann Sommerskiskole 2021 er for kullene:

Ungdomsteam: 2006, 2007, 2008 og 2009

Barneteam: 2010, 2011, 2012 og 2013

Tilbud ukene: 25, 26 og 32 

All trening tilpasses årskull og ferdigheter.

 

Viktig melding ifb covid-19

Vi arrangerte en god sommerskiskole i 2020 og vet at også vil få det til i 2021. Vi har nå god erfaring med å arbeide med en pandemi i samfunnet. Så også på våre aktiviteter. Vi håper alt er frisktmeldt til sommeren 2021, hvis ikke får vi likevel til vår Sommerskiskole. Fordelen vår er at vi er ute – hele tiden! Vi har ulike baser til barne- og ungdomsteam. Blir det mange vil vi også dele ungdomsteam i to baser. Alle baser er fysisk adskilt – henholdsvis med Klubbhuset til Lyn, Solheim kolonihage og/eller Nordberg menighetshus som base. 

 

Påmelding – vi bruker Rubic

Påmelding gjøres i Rubic. Her må du registrere en ny bruker hvis du ikke alt har en. Er du bruker av Rubic allerede, bruker du din innlogging for å melde på.

Ved registrering av ny bruker, la utøver være brukeren.  

Det er et påmeldingsalternativ til hver uke.

 

Lenker til påmelding

 

Pris

Sommerskiskoleuken koster kr 2450,-

Påmeldingen gjelder for hele uken. Prisen inkluderer, foruten trening, refleksvest, mat, frukt og drikke. En overraskelse eller to kommer i tillegg. Vi har godt med rulleski til utlån, om noen har behov.  Merk, vi bruker skate ski. Det er også jr. skate ski vi har til utlån. Vi låner også ut skisko/kombi. Dette har vi mer begrenset av og kan ikke garantere til alle som spør. De som ønsker å låne utstyr krysser av for dette. 

Betaling

Din påmelding er bindende, men vi venter med betaling til mai. Dette pga covid-19. Vi er trygge på å kunne arrangere, men ønsker å holde det litt åpent i fall det blir endringer. Merk at denne påmeldingen gir ditt barn plass på sommerskiskolen, og din påmelding er bindende.  

 

Forsikring

Alle som deltar på våre arrangement er automatisk forsikret gjennom idrettens system. Utøvere som har fylt 13 år må ha ordinær lisens gjennom NSF.

 

Avmelding

Ved avmelding før 1. mai refunderes kr 1400,- etter dette må man medregne full betaling.