Sognsvann Sommerskiskole 2020 er for kullene:

UNGDOMSTEAM: 2005, 2006, 2007, 2008

BARNETEAM: 2009, 2010, 2011, 2012

Tilbud uke: 26, 27 og 33

 All trening tilpasses årskull og ferdigheter.

 

Viktig melding ifb med betaling vår 2020 – med korona epedemi

Vi ber alle som har lyst til å være med om å melde seg på. Det skal IKKE betales før vi vet om vi får tillatelse til å arrangere. Betalingsløsningen er blokkert, men dere kan fint melde på. Med påmeldingen sikrer du plass for ditt barn i den uken dere ønsker å delta. Påmeldingen er bindende, gitt at vi får arrangere.

 

Antall plasser

Pga Covid.19 måtte vi en periode redusere antall plasser. Vi var redd det kunne bli svært begrenset om vi fikk lov til å arrangere. Nå har dette endret seg, og vi kan fint arrangere innenfor vår «normale» størrelsesramme. Dog må vi gjøre noen grep pga covid-19. Alle regler vil selvsagt bli fulgt. Men, det viktigste er at vi har godt med plass selv om det selvsagt er begrenset antall per uke.   

 

Påmelding – vi bruker Rubic

Påmelding gjøres i Rubic. Her må du registrere en bruker hvis du ikke alt har en.

Lenke til registrering i Rubic: https://app.rubic.no/Account/register

La utøver være brukeren. Brukeren kan registreres i god tid før du melder på til Sommerskiskolen, om du ønsker å ha alt klart før påmelding. Du blir ikke medlem av Lyn ved å registrere deg i Rubic for deltagelse på Sognsvann Sommerskiskole. 

Alle som er medlem i LYN SKI har allerede en bruker og kan benytte denne.  

Det er et påmeldingsalternativ til hver uke. 

Merk at det er begrenset antall plasser. 

Barneteam har 110 antall plasser

Ungdsomteam har 60 antall plasser

 

Lenker til påmelding

Uke 33 

Venteliste

Om du ikke har fått plass på en av ukene til ditt barn, kan du registrere på venteliste for den gitte uken. Vi vil forsøke å få med så mange som mulig gjennom de tre ukene. 

Venteliste uke 26

Venteliste uke 27

Venteliste uke 33

 

Pris

Sommerskiskoleuken koster kr. 2300,-  

Påmeldingen gjelder for hele uken. Prisen inkluderer, foruten trening, refleksvest, mat, frukt og drikke. Vi har godt med rulleski til utlån, om noen har behov.  Merk, vi bruker skate ski. Det er også jr. skate ski vi har til utlån. 

 

Forsikring

Alle som deltar på våre arrangement er automatisk forsikret gjennom idrettens system. Utøvere som har fylt 13 år må ha ordinær lisens gjennom NSF. 

 

Avmelding

Ved avmelding før 1. mai refunderes kr. 1400,- etter dette må man medregne full betaling.