Påmelding

Sommerskiskolen er for kullene: 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005 og  2004. All trening tilpasses årskull og ferdigheter.

Påmeldingen kommer

Merk at det er begrenset antall plasser. 

Vi har en påmelding per uke. Dere som ikke alt er registrert i Rubic, gjør dette ved påmelding til Sommerskiskolen. Det betyr ikke at dere blir medlem i klubben, dere melder kun på til Sommerskiskolen. 

Lenke til påmelding

Uke 26
 
 
Uke 27
 
 
Uke 33

 

Pris

Sommerskiskoleuken koster kr. 2300,-

Påmeldingen gjelder for hele uken. Prisen inkluderer, foruten trening, refleksvest, mat, frukt og drikke. Vi har godt med rulleski til utlån, om noen har behov.  Merk, vi bruker skate ski. Det er også jr. skate ski vi har til utlån. 

 

Forsikring

Alle som deltar på våre arrangement er automatisk forsikret gjennom idrettens system. Utøvere som har fylt 13 år må ha ordinær lisens gjennom NSF. 

 

Avmelding

Ved avmelding før 1. mai refunderes kr. 1400,- etter dette må man medregne full betaling. 

 

Vi bruker Rubic, du blir ikke medlem i Lyn av den grunn

Merk, dere som ikke er medlem av LYN SKI blir IKKE medlem i klubben ved å registrere dere til Sommerskiskolen. Vår sommerskiskole er åpen for alle, uavhengig av klubb. Rubic er systemet vi bruker for påmeldinger. Det fordrer brukernavn og passord, slik at du kan finne tilbake til dine påmeldinger. Men, du blir ikke medlem av klubben ved registrering. 

Share This