Informasjon

Sognsvann Sommerskiskole

Sommerskiskolen er for alle, uavhengig av klubb, i alderen 8-14 år. Vi deler i grupper basert på alder. VI deler også i barneteam- og ungdomsteam, som har hver sin base.  Opplegg, ferdighetsnivå og innhold tilpasses den enkelte gruppen. Vi skal trene mye, ha gode rulleskiøkter, løpeøkter, myrøkter og anna moro. For de yngste gruppene blir det en god blanding av lek og trening. Lengre og tøffere økter for de eldre. Vi har fokus på morsom, god og grunnleggende langrennstrening – med kondisjon- og styrkeøkter. Vi lover glade slitne barn i retur hver dag, og gjennomslitne barn hjem når uken er over!

Til våre uker bruker vi også å få besøk av både langløpere og landslagsløpere. Hvilke dager de kommer er vanskelig å si i forkant, men de bruker å være med noe, ta ansvar for noen økter og ellers snakke litt med alle. De er flinke til å spre inspirasjon og treningsglede!

 

Hvor holder vi til

Barneteam 

Vi har base på klubbhuset til Lyn (se reisebeskrivelse og adresse under). Tøy og utstyr oppbevares låst innendørs når det ikke er i bruk. Huset har alle fasiliteter.

Opplegget blir variert. God trening er både lek og moro. Selvsagt blir det mye rulleski, men vi har også myrøkter, ballspill, mini-triathlon og mye annet moro. Vi deler opp i passe store grupper basert på alder. 

 

Ungdomsteam 

Vi har base på i Solvang kolonihage avd. 2 eller 3 (sjekk din påmelding). Tøy og utstyr oppbevares låst innendørs når det ikke er i bruk. Vi spiser lunsj på dagen og frukt på ettermiddagen. Sognsvann Snøpark og marka blir brukt gjennom hele uken. Adresse til Felleshuset, Solvang kollonihage (se under for reisebeskrivelse) 

Opplegget blir variert. Vi deler opp i passe store grupper basert på alder. Vi kjører hardere og lengre økter på ungdomsteam. Det blir en tøff uke med godt treningsutbytte. Vi kjører triathlon helt ut. Likevel skal vi bevare hyggen av å trene sammen, være sammen og kanskje bli kjent med nye venner.

 

Adresser

Lyn Klubbhuset

Adresse: Olav M Troviks vei 13, 0864 Oslo.

Transport: Det går T-bane (gå av på Kringsjå, følg Olav M Troviks vei ned, ca 10 min gange), buss 25 (Majorstuen-Lørenskog) stanser i Kongleveien, man kan gå derfra opp Sognsveien og så til venstre ned Olav M Troviks vei), ca 14 min gange.

Klikk her for kart over området

 

Felleshuset, Sogn Hagekoloni avd. 2 og 3

Transport: T-bane til Sognsvann. Gå av på Kringsjå og så ned til Kolonihagen enten via Sognsvannsveien eller over Nordberg skole og gangstien. Buss 22 eller 25 går nesten forbi, stopp Nordbergveien. .

Se skisse over Kolonihagen her.

 

Tid

Hver dag starter kl. 08.30 og avsluttes kl. 15.00.

Vi har tre Sommerskiskole uker, for 2023 er dette:

uke 26 – mandag t.o.m. fredag

uke 27 – mandag t.o.m. fredag

uke 33 – mandag t.o.m. fredag

Hver uke har egen påmelding.

 

Lunsj

Vi serverer lunsj. Mye mat,  hver dag! Gi beskjed om evt allergier. Evt. allergi angis i påmeldingen.   

Vi serverer også et fruktmåltid etter økt II og før vi avslutter dagen.

 

Drikke

Fyll drikkebeltet ditt før du kommer til første økt. Vi hjelper til så beltet fylles til økt to.

 

Program

Program ligger under egen fane.  

 

Pakkeliste

Med til sommerskiskolen må alle ha med seg:

  • hjelm
  • drikkebelte
  • rulleski type SKATE (ikke klassisk) (vi låner ut, om noen ikke har. Er det behov for å låne, må dette meldes i forkant)
  • staver
  • skisko (det er viktig kombi sko, dette fordi det er en stivere sko som gjør det mulig å bruke de nettopp til rulleski. Mange av de yngre har ikke nødvendigvis kombisko. Ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan bistå hvis dere mangler kombisko)
  • skift
  • tørre ullsokker
  • lite håndkle

 

Sikkerhet

Alle våre trenere er erfarne trenere. Vi lager ikke opplegg som vil være farlig for barna. Alle barn som trener med oss er forsikret gjennom vår klubbforsikring for utøvere.

 

Bilder

Vi tar mange bilder underveis, og er alltid påpasselig med type bilder. Vi ønsker naturligvis å publisere dette på FB og web. Det er derfor viktig at alle foresatte sender inn samtykkeskjema. LINK HER. 

Det blir aldri tatt sensitive bilder. Dersom bildene skal brukes i aviser eller mangfoldiggjøres i trykk fra oss ber vi om egen tillatelse fra foreldrene.

 

Spørsmål og kontakt

Lurer dere på noe, er det bare å ringe oss. Enten daglig leder i LYN SKI Annik Bjørndal.

Annik Bjørndal, tlf: 90 19 98 69, mail: annik@lynski.no, eller post@lynski.no