Informasjon

Sommerskiskolen Lyn er åpen for ALLE, uavhengig av klubb.

Tilbudet gjelder for årskullene: 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004.

Sommerskiskolen er for alle, uavhengig av klubb, i alderen 8-14 år (2010-2004). Yngste gruppe er første års barneteam for kommende sesong (2010). Vi deler i grupper basert på alder. Opplegg, ferdighetsnivå og innhold tilpasses den enkelte gruppen. Vi skal trene mye, ha gode rulleskiøkter, løpeøkter og anna moro. For de yngste gruppene blir det en god blanding av lek og trening. Lengre og tøffere økter for de eldre. Vi har fokus på morsom, god og grunnleggende langrennstrening – med kondisjon- og styrkeøkter. Vi lover glade slitne barn i retur hver dag, og gjennomslitne barn hjem når uken er over!

Til våre økter får vi også besøk av landslangsløperne våre, som denne vinteren representerte Norge i de Olympiske Leker. Hans Christer blir med oss på økt, og tar ansvar for noen økter med de eldste, til inspirasjon og felles glede!

 

Hvor holder vi til

Vi har base på Lyn Klubbhus på Kringsjå nær Sognsvann. Vi vil bruke Snøparken, Marka som vi grenser til og områdene rundt for våre økter. Norges Idrettshøyskole ligger også rett ved vår felles Snøpark som vi bruker aktivt til barmark sommerstid.

Adresse til Lyn klubbhus: Olav M Troviks vei 13, 0864 Oslo.

Transport: Det går T-bane (gå av på Kringsjå, følg Olav M Troviks vei ned, ca 10 min gange), buss 25 (Majorstuen-Lørenskog) stanser i Kongleveien, man kan gå derfra opp Sognsveien og så til venstre ned Olav M Troviks vei), ca 14 min gange.

Klikk her for kart over området

 

 

Tid

Hver dag starter kl. 08.30 og avsluttes kl. 15.00.

 

Lunch

Vi serverer lunch. Mye mat,  hver dag! Gi beskjed om evt allergier. Dette gjøres ved å sende mail, med heading «Sommerskiskolen VIKTIG MELDING» til post@lynski.no. Angi hvilket barn det gjelder, skiskole uke, samt fødselsår.

Vi serverer også et fruktmåltid etter økt II og før vi avslutter dagen.

 

Drikke

Fyll drikkebeltet ditt før du kommer til første økt. Vi hjelper til så beltet fylles til økt to.

 

Program

Program ligger under egen fane.  

 

Pakkeliste

Med til sommerskiskolen må alle ha med seg:

  • hjelm
  • drikkebelte
  • rulleski type SKATE (ikke klassisk) (vi låner ut, om noen ikke har. Er det behov for å låne, må dette meldes i forkant)
  • staver
  • skisko (det er viktig kombi sko, dette fordi det er en stivere sko som gjør det mulig å bruke de nettopp til rulleski. Mange av de yngre har ikke nødvendigvis kombisko. Ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan bistå hvis dere mangler kombisko)
  • skift
  • tørre ullsokker
  • lite håndkle

 

Sikkerhet

Alle våre trenere er erfarne trenere. Vi lager ikke opplegg som vil være farlig for barna. Alle barn som trener med oss er forsikret gjennom vår klubbforsikring for utøvere.

 

Bilder

Vi tar mange bilder underveis, og er alltid påpasselig med type bilder. Vi ønsker naturligvis å publisere dette på FB og web. Det er derfor viktig at alle foresatte sender inn samtykkeskjema. LINK HER. 

Det blir aldri tatt sensitive bilder. Dersom bildene skal brukes i aviser eller mangfoldiggjøres i trykk fra oss ber vi om egen tillatelse fra foreldrene.

 

Spørsmål og kontakt

Lurer dere på noe, er det bare å ringe oss. Enten daglig leder i LYN SKI Annik Bjørndal eller trenerkoordinator i LYN SKI Tor Eirik Ombustvedt.

Annik Bjørndal, tlf: 90 19 98 69, mail: annik@lynski.no, eller post@lynski.no

Tor Eirik Ombustvedt (TEO), tlf: 90 56 71 57, mail: teo@lynski.no

 

Share This