Informasjon

Sognsvann Sommerskiskole

Sommerskiskolen er for alle, uavhengig av klubb, i alderen 7-14 år. Vi deler i grupper basert på alder. Opplegg, ferdighetsnivå og innhold tilpasses den enkelte gruppen. Vi skal trene mye, ha gode rulleskiøkter, løpeøkter, myrøkter og anna moro. For de yngste gruppene blir det en god blanding av lek og trening. Lengre og tøffere økter for de eldre. Vi har fokus på morsom, god og grunnleggende langrennstrening – med kondisjon- og styrkeøkter. Vi lover glade slitne barn i retur hver dag, og gjennomslitne barn hjem når uken er over!

Til våre økter får vi også besøk av både langløpere og landslagsløpere. Hvilke dager de kommer er vanskelig å si i forkant, men de bruker å være med noe, ta ansvar for noen økter og ellers snakke litt med alle. De er flinke til å spre inspirasjon og treningsglede!

 

Hvor holder vi til

Vi har base på klubbhuset til Lyn (se reisebeskrivelse og adresse under). Tøy og utstyr oppbevares låst innendørs når det ikke er i bruk. Vi spiser lunsj ute, men har mulighet til å gå inn dersom det pøsregner.  Huset har alle fasiliteter.

 

Økter

Barneteam 

Opplegget blir variert. God trening er både lek og moro. Selvsagt blir det mye rulleski, men vi har også myrøkter, ballspill, mini-triathlon og mye annet moro. Vi deler opp i passe store grupper basert på alder. 

 

Ungdomsteam 

Vi kjører hardere og lengre økter på ungdomsteam. Det blir en tøff uke med godt treningsutbytte. Vi kjører triathlon helt ut. Likevel skal vi bevare hyggen av å trene sammen, være sammen og kanskje bli kjent med nye venner. 

 

Adresse

Lyn Klubbhus

Adresse: Olav M Troviks vei 13, 0864 Oslo.

Transport: Det går T-bane (gå av på Kringsjå, følg Olav M Troviks vei ned, ca 10 min gange), buss 25 (Majorstuen-Haugerud) stanser i Kongleveien, man kan gå derfra opp Sognsveien og så til venstre ned Olav M Troviks vei), ca 14 min gange.

Klikk her for kart over området

Parkering rundt Lyn klubbhus har endret seg pga byggingen til SIO. Man kan slippe av en utøver i bunnen av Olav M Troviks vei, men sannsynligheten for at man får parkering i den gaten er tilnærmet null. Parkering må derfor skje, enten på Kringsjå skole (gratis), NIH (betalt) eller Sognsvann (gratis). 

 

Tid

Hver dag starter kl. 08.30 og avsluttes kl. 15.00.

Vi har to Sommerskiskoler uker:

 • Første uke etter skoleferie start. Alle dager, mandag tom fredag
 • Siste uke før skolestart på sensommeren. Alle dager, mandag tom fredag.

Hver uke har egen påmelding.

 

Lunsj

Vi serverer lunsj. Mye mat, hver dag! Informasjon om allergier angis ved påmelding. 

Vi serverer også et fruktmåltid etter økt II og før vi avslutter dagen.

 

Drikke

Fyll drikkebeltet ditt før du kommer til første økt. Vi hjelper til så beltet fylles til økt to.

 

Program

Kommer

 

Pakkeliste

Med til sommerskiskolen må alle ha med seg:

 • Hjelm
 • Drikkebelte eller flaske 
 • Rulleski type SKATE (ikke klassisk) (vi låner ut, om noen ikke har. Er det behov for å låne, må dette meldes i forkant)
 • Staver (de bør ha en høyde som når midten på haken når man står med skisko og rulleski på føttene)
 • Skisko (det er viktig med kombi sko, dette fordi det er en stivere sko som gjør det mulig å bruke de til nettopp rulleski. Mange av de yngre har ikke nødvendigvis kombisko. Ta kontakt med oss, så ser vi om vi kan bistå hvis dere mangler)
 • Skift (fullt skift med sokker, truse, shorts, t-skjorte, genser)
 • Tørre ullsokker
 • Lite håndkle
 • Joggesko
 • Ekstra sko om du har

 

Sikkerhet

Alle våre trenere er erfarne trenere. Vi som klubb har lang erfaring med å skape gode opplegg og miljø for utøvere i alle aldere.  Alle barn som ikke har fylt 13 år er forsikret gjennom Idrettens barneforsikring. Utøvere som har fylt 13 år, bør ha sin ordinære lisens, om det være seg for ski, løp, fotball eller annet. 

 

Bilder

Vi tar mange bilder underveis, og er alltid påpasselig med type bilder. Vi ønsker naturligvis å publisere dette på sosiale media og vår web side. Det er derfor viktig at alle foresatte sender inn samtykkeskjema. LINK HER. 

Det blir aldri tatt sensitive bilder. Dersom bildene skal brukes i aviser eller mangfoldiggjøres i trykk fra oss ber vi om egen tillatelse fra foreldrene.

 

Spørsmål og kontakt

Lurer du på noe, er det bare å ringe

Annik Bjørndal, tlf: 90 19 98 69, mail: post@lynski.no