Historikk

Sommerskiskole!

Sommerskiskole er intens aktivitetsuke med spekkede treningsdager, mye mat, omsorg og sosialt for barne- og ungdomsteam. For oss som driver med ski fylles gjerne en sommerskiskole med mye løp og rulleski. Hos oss sper vi også på med andre økter som selvsagt er bidrag inn til å forme gode utøvere.

 

Sognsvann Sommerskiskole

Lenge før noen hadde tenkt på det startet Fredrik Grøvdal opp sin egen sommerskiskole. Ekte pioneerarbeid. Til da hadde vi bare langreiste tilbud av dette slaget med ukes opp hold i Trøndelag eller der omkring. Fredrik tok det hjem og har, gjennom 11 år, tilbudt barn- og ungdom fra Oslo, gode uker med sin Sognsvann Sommerskiskole. Det er således sterke tradisjoner vi bærer videre med Sognsvann Sommerskiskole!

 

Fredrik Grøvdal

Fredrik er ekte Lyn gutt, som hørte til den solide basen rundt Simen Krüger. Fredrik er en av de som alltid har bidratt. Han var der når Simen kom langt ut i rekkene på Norges cup. Og, han var der i Sør-Korea da Simen falt, reiste seg igjen og stormet inn til OL medalje. Fredrik er en habil skiløper som også gjør livet som den beste litt morsommere. Fredrik har gått videre, disputert for sin doktorgrad med glans og giftet seg med sin Pia sommeren 2019.

 

Sognsvann Sommerskiskole

LYN SKI har høstet mye og god erfaring gjennom flere år med sin egen Sommerskiskole. Med mange mange barn og et solid tilbud har vi truffet et marked som rommer mer enn vår krets. Det er vi stolt av. Når så Fredrik ønsket sitt solide verk inn hos oss, takket vi naturligvis ja. Vi skal bære tradisjonen fremover og videreføre en sommerskiskole med sterk ryggrad. Med denne endringer byttet vi så navn til Sognsvann Sommerskiskole.