Vi gleder oss til uke 26 med dere. Vi har godt over hundre barn med til avdelingen på Klubbhuset og rundt 40 ungdommer som blir med oss til Kolonihagen.

Adresse og kjøring

Adresse til Solvang Kolonihage er: Solvang Kolonihage avdeling 4, felleshuset.

Kart over Kolonihagen: https://www.sommerskiskole.no/wp-content/uploads/2019/02/Kolonihagen.pdf

IKKE KJØR BILER INN I KOLONIHAGEN

Kjør ”bakveien”, dvs opp ved Rikshospitalet – Gaustadveien. Parker oppe ved trafoen, der er det god plass. Gå gangveien bort, høyre side.

Transport til Kolonihagen:

T-bane til Sognsvann. Gå av på Kringsjå og så ned til Kolonihagen enten via Sognsvannsveien eller over Nordberg skole og gangstien. Buss 22 eller 25 går nesten forbi, stopp Nordbergveien. 

Praktisk info

Vi har en kjøreplan som dere vil få tilsendt før fred/lørd. Den inneholder alle økter med nyttig info. Merk dere hvilke dager det er den Store Vannkrigen og når det er Myrøkter. Dette krever ekstra skift. Se pakkeliste lenger ned.

Dagsplan

Vi har samme tider hver dag –

Oppmøte barn/ungdom 08:30
Første økt 08:45 – 10:15
Lunch 10:15 – 11:00
Andre økt: 11:00 – 12:00
Frukt & Chill: 12:00 – 13:00
Tredje økt: 13:00 – 14:30
Oppsummering/Bånn Gass: 14:30 – 15:00
Henting/dagsslutt: 15:00

 

Registrering

Vi registrerer når dere kommer. Vi krysser dere av på liste og dere får refleksvest og en blå IKEA bag samt navne tags til bagasje.

Refleksvest

Alle får en refleksvest av oss, med glidelås. Den skal brukes på alle økter. Det gjør verden enklere for trenerne. På økter med rullseki ut i trafikken er det ekstremt viktig med vesten – ingen uten. Vesten er til ode og eie. Skriv navn på den, alltid kjekt å vite hvem som eier hva.

IKEA bag og navnelapp

Alle får en blå IKEA bag til LÅNS under uken. Til den fester vi en laminert lapp med fargen på den respektive gruppen poden tilhører. Bagen er stor nok til å romme rulleski og litt til. Bagasjen lagres i første etasje. Dette vil være låst når alle er på økt. Bagasje kan oppbevares der gjennom uken.

NAVNE NAVNE NAVNE

Husk å navne alt dere eier og har. Skistaver, Rulleski, Sekker, Skisko, Klær, Drikkebelter – Mange har svært mye likt!

Kommunikasjon

Vi kommer til å sende dere mail med ujevne mellomrom. Mailen vil komme fra Laget Mitt. Er det noe spesielt, ringer vi selvsagt. Vi har lagt uke 26 inn i en egen gruppe på Laget Mitt, naturligvis uavhengig av LYN SKI. Dere som ikke kjenner til laget mitt, last ned appen. Lag dere en bruker, dere blir ikke medlem av klubben av den grunn. Appen er kjekk å ha. Da kan dere også sende meldinger til oss.

Kontakt

Der er selvsagt bare å ringe oss, om dere lurer på noe. Vi er høyt og lavt – og tilgjengelig. Forsøkt Annik først – i fall TEO er på tokt.

Annik: 90 19 98 69, e-post: annik@lynski.no

TEO: 90 56 71 57

Vi, TEO og Annik, vil være til og fra på begge baser, både barne, og ungdomsbasen.

Leder på ungdomsbasen er Fredrik Ole med tlf nr: 95 47 90 90

Mat

Vi serverer lunch hver dag – og fruktmåltid tidlig ettermiddag. Maten er brødmat mandag – onsdag. Vi tar høyde for glutenfrie alternativer og laktosefritt.

Torsdag blir det kokepølser og fredag saftige hamburgere. Gled dere!

Drikke underveis

Fyll opp drikkebeltene før dere kommer. Vi sørger for å ha poster ute, hvor dere kan etterfylle. Blir det ekte sommer, slik det var sist lørdag, må det drikkes mye.

Myrøkter og anna moro

Husk, når vi har myrøkter. Ikke ta på de fineste løpeskoene – bruk gjerne noe gammelt.

Pakkeliste

 • hjelm
 • drikkebelte
 • rulleski, type Skate (ikke klassisk). Vi låner ut til de som ikke har. Dette har dere alt meldt fra om.
 • Staver
 • Skisko (viktig at det er kombisko. Lærsko blir svært mye, så også andre klassiske sko)
 • Skift (trøye, truse, sokker, langermet genser, shorts)
 • Tørre ullsokker (kan man aldri være foruten)
 • Et lite håndle

Vær

Vi tar det været vi får – og holder tritt uansett. Det er bare å kle seg eller løpe litt fortere. Nå legger vi alle kort inn for en knasende god værmelding – og at sommeren griper om seg. Så langt er Yr.no på vår side – ingen nedbør i sikte fra mandag av J

Web og slikt

Vi har en web side og en FB side, som vi vil bruke flittig. På web ligger litt mer statisk info, men mot slutten av uken legger vi ut en haug av ukens bilder. Vi er selvsagt varsomme med type bilder og hva vi bruker. Dette har vi lang og god trening på!

På FB følger vi opp underveis, alt ettersom hvor tett vi er på skyen. Gled dere!

Web: https://www.sommerskiskole.no/

FB: https://www.facebook.com/Sommerskiskolen/

Trenere

Staben i Kolonihagen vil være:

 • FOOA, Fredrik Ole Oldereid Andersen
 • Stian Igland
 • Hanna Pettersen
 • Håvard Larsen

En egen presentasjon om de kommer asap på web, mange kjenner de fra før. Alle er erfarne trenere som jobber på ungdomsteam i LYN SKI. FOOA var aktiv seniorløper frem til siste sesong og har blant annet vært med å vunnet NM gull stafett. Håvard er en god løper og skiskyter. Vi har, med andre ord, litt blandet god kompetanse.

Lurer dere på noe – Nøl ikke med å ta kontakt!

Vi gleder oss til en stormende glad treningsuke med herlige kidz!