GladNytt!

Vi gleder oss til sommerskiskole!

Vi er superklare for Sognsvann Sommerskiskole i alle tre uker; 26, 27 og 33.

Med starten av covid-19 måtte vi begrense antall plasser fordi vi ikke ante hva som ville skje, og om det kanskje bare ville være mulig å arrangere i liten målestokk. Dette har endret seg. Nå kan vi lage Sommerskiskole i ganske normal form, men vil selvsagt holde oss med riktig antall størrelse på alle grupper. Det betyr at vi har økt antall plasser per kull, slik at det nå er ledige plasser i alle grupper i alle uker. Meld på om dere ønsker å være med!

VI ønsker ikke betaling foreløpig og har stengt muligheten. Det eneste som kan hindre oss i å gjennomføre sommerskiskolen er om viruset tar av igjen og myndighetene stenger ned. I så fall blir livet enklere om vi ikke trenger å refundere høyt og lavt. Din påmelding er bindene, men betalingen venter vi med til oppstart.

Vi deler, som før, i Ungdomsteam (2005-2008) og Barneteam (2009-2012). Pga covid-19 må vi selvsagt ta noen nye hensyn. Det gjør at vi for uke 26 har laget en egen basecamp 08 for kun 2008 gjengen. Vi har like godt leid kirken! Det vil gi god plass for resten av ungdomsteamet i Kolonihagen.

Vi vil selvsagt, under hele sommerskiskolen, ta hensyn og følge de smittevernsregler som gjelder. Egen enkel sommerskiskoleveileder vil foreligge før vi starter.

Mer informasjon kommer når vi nærmer oss oppstart.

Ta kontakt om noe er uklart!

Annik & TEO

Tlf: 90199869/post@lynski.no